Drodzy Czytelnicy!
W tej zakładce znajdziecie porady Wojtka Charewicza, prowadzącego w BŁ rubrykę kulinarną „W myśliwskiej kuchni Wojtka Charewicza”. Są to odpowiedzi na najczęstsze pytania, które spływają do niego od czytelników. Przypominamy więc, że można się z nim kontaktować telefonicznie (tel. 602 275 012) lub e-mailowo (wcharewicz@gmail.com). Zapewniamy, że z chęcią rozwiewa wszelkie wątpliwości kulinarne.
Będziemy tutaj zamieszczać ogólne wskazówki dotyczące kuchni. Natomiast jeśli chodzi o przepisy na konkretne potrawy, to znajdziecie je w każdym numerze BŁ (Charewicz zadebiutował na naszych łamach w numerze 12/2012), numerach specjalnych BŁ z lat 2013, 2014 i 2015 oraz na naszej stronie internetowej (po upływie jednego roku od publikacji bezpłatnie dla zalogowanych użytkowników).
Mamy nadzieję, że teraz gotowanie nie będzie Wam już sprawiać większego kłopotu.
Zdjęcia wykorzystane do zilustrowania porad – o ile nie wskazano inaczej – są autorstwa Wojciecha Charewicza.
Redakcja