strona główna

Aktualności

Gotowanie przez opowiadanie – trzecia część „W myśliwskiej kuchni Wojtka Charewicza” już w sprzedaży

Październik 30 12:16 2015 Wydrukuj

Najnowsza, trzecia część bestsellerowego kulinarnego wydania specjalnego BŁ „W myśliwskiej kuchni Wojtka Charewicza” właśnie trafiła do sprzedaży. Tym razem autor prezentuje 38 przepisów, z których 31 stanowią receptury na dania z dzika, sarny, jelenia, muflona i daniela oraz łownego ptactwa (grzywacz, bażant, dzika gęś i kaczka oraz słonka). Zbiór dopełniają potrawy z ryb, a także – dla wielu z pewnością nie lada osobliwość – ślimaków winniczków.
 
Numer specjalny można kupić w cenie 25 zł (cena dla prenumeratorów – 20 zł) przez internetowy Klub Sprzedaży Wysyłkowej (TUTAJ). Jest także dostępny w dobrych sklepach myśliwskich na terenie całego kraju oraz wybranych salonach prasowych sieci Ruch, Kolporter i Empik.
 
Wciąż do nabycia jest też druga część zeszytu kulinarnego (TUTAJ). Zachęcamy również do śledzenia przygód Wojciecha Charewicza z myśliwską kuchnią w autorskiej rubryce na łamach każdego numeru . W wydaniu listopadowym znajdziemy przepis na jagnięcinę w śmietanie, w grudniowym zaś (w sprzedaży od 26.11.) – na świąteczny pasztet z ryb.
 
Red., Fot. Archiwum

 

dodaj komentarz

0 komentarzy

Napisz komentarz

Uwaga! Aby dodać komentarz, musisz posiadać konto w serwisie braclowiecka.pl oraz być zalogowanym.