"Sekrety kuchni myśliwskiej" już w sprzedaży!
Listopad 23
10:03
2012
Wydrukuj

"Sekrety kuchni myśliwskiej", najnowszy numer specjalny BŁ
+ szefowie kuchni z renomowanych niemieckich restauracji zdradzają tajniki mistrzowskiego przyrządzania dziczyzny
+ ponad 60 przepisów kulinarnych wraz z aranżacją podania, dzięki czemu przygotowane przez Państwa dania staną się prawdziwą ozdobą myśliwskiego stołu
+ niezbędne informacje z zakresu prawidłowego rozbioru tusz
"Sekrety kuchni myśliwskiej" w cenie 25 zł można nabywać w punktach
sprzedaży Kolporter SA, Ruch SA oraz Pol-Perfect sp. z o.o. (sieć salonów empik), a także za pośrednictwem strony www.sklep-oikos.net.pl.
Cena dla prenumeratorów BŁ lub przy zamówieniach powyżej 3 egz. - 19 zł.